Om oss

Firmaet H.A. Neerbye ble etablert i 1914 av Hans Anton Neerbye i Oslo. Opp gjennom årene har gullsmedforretningen hatt beliggenhet i Torggaten, på Youngstorget og i Kongensgate. Nå finner du oss i Henrik Ibsensgate 60. I løpet av alle disse årene har vi i perioder hatt filialer på Sagene og Stortorget.

Forretningen har inntil for noen få år siden vært drevet som en familiebedrift. I 2007 solgte tredje generasjon Neerbye forretningen til Mestergull. Vi er nå del av en spennende, solid og landsdekkende kjede. For våre gamle og nye kunder betyr dette at vi kan tilby den samme gode service og har et større og bredere vareutvalg.

 

Produktutvalg:

I vår forretning finner du et bredt vareutvalg hvor merkevaret Ole Lynggaard har en sentral plass. Det er her du finner det store utvalget, den beste service og betjening som du fortjener, når du skal velge deg ut et smykke fra denne lekre kolleksjonen. Vi kan Ole Lynggaard.

Diamantsmykker har alltid vært H.A. Neerbye`s spesialitet. Denne kunnskapen og vårt rikholdige utvalg gjør en handel hos oss til en trygg tillitssak. Vårt langvarige forhold til diamantleverandørene gjør at vi skaffer det du som kunde har på ønskelisten- raskt.

Hos oss finner du klassiske og motepregede smykker i gult- eller hvitt gull. Videre kan du finne sølvsmykker fra for eksempel: Georg Jensen, Evfa Attling og Susanne F. Bjørner, eller vår store nyhet Dulong Fine Jewlery.

Forlovelse og gifteringer finner du også i mange varianter, men da hovedsakelig fra LykkeringeneEvfa Attling, Georg Jensen og Ole Lynggaard.

 

I tillegg til disse hovedkolleksjonene kan vi tilby sølvbestikk, bunadssølv, dåpsgaver og sølvpuss.

Vi ønsker deg velkommen inn for en hyggelig smykkeprat, noen gode gaveidéer, en fordelaktig handel eller kun en kopp nespresso.

Gullsmed H.A. Neerbye                                             

Adresse: Henrik Ibsens gate 60, 0255 Oslo               
Telefon: 22 54 54 30                                                   

Gullsmed@neerbye.no                                               

 

Våre åpningstider:

Mandag - Fredag: 09:30 - 17:00

Torsdag: 09:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

 

  

Følg oss på Facebook

Trygg-Media-Logo