Gullsmykker

Gull- det magiske metallet – har vært med oss fra tidenes morgen og sies å ha uovertrufne egenskaper.

I tillegg til å være et av de mest formbare og bestandige materialer, er gull symbolet på solen, opplysthet og rikdom.

I Mestergull bruker vi kun legeringer med 585 gull eller høyere for å få de egenskaper vi ønsker i våre smykker. Her blandes det inn andre edle metaller om sølv, palladium og kobber for å skape ønsket farge, smidighet og styrke – alt etter hva det skal brukes til.

 

Diamanter

Av alle edelstener på markedet er et bare en som har den fullkomne egenskap i brillianse, kan fange og reflektere lys og funkle over dem alle – diamanten. I vår rikholdige diamantkolleksjon finner du alt hva hjertet begjærer av vakre, klassiske, elegante og moderne diamantsmykker - i alle prisklasser.

Vi er stolte over å besitte den beste kunnskap innen diamantgradering, smykkedesign og fatting. For oss er dette viktige elementer i et kvalitativt og troverdig arbeid og din garanti for en god handel.

 

Barnesmykker

 "Gode minner er en vakker arv"

Dåp og navnedag er en feiring og seremoni for barnet. I første rekke handler det om å feire at et barn er født og har fått sitt eget navn, en identitet og å ønske barnet velkommen til verden. Gaver til dåp og navnefest er en hyggelig markering og et minne barnet skal ha livet ut. Sølvgaver og smykker vil gi den lille et minne for livet. Vi har alt fra album, rammer, smykkeskrin, dåpsruller, bestikk, gullhjerter, armbånd, kjeder og ringer.<

Perler

Perler ble tidligere sagt å være tårer fra guddommelige engler, havfruer og månen. De skulle bringe visdom, kjærlighet og trygghet til de som bærer dem.

Perler er tidløse skjønnheter og i likhet med diamanter kreves store ferdigheter for å finne de mest utsøkte kvaliteter.

Perler finner du i våre kolleksjoner som klassiske og spennende smykker.

 

Per Spelmann

Per Spelmann er det ultimate barnesølvet til jente og gutt.

Her får du bestikk, krus og eggeglass i sølv og porselen grøtbolle. Per Spelmann er utviklet i samarbeide mellom Th. Marthinsen Sølvvarefabrikk, Teknologisk Institutt og Mestergull. Resultatet er en barneserie ergonomisk utformet som passer perfekt i barnehånden og like godt i munnen.

 

 

Gullsmed H.A. Neerbye                                             

Adresse: Henrik Ibsens gate 60, 0255 Oslo               
Telefon: 22 54 54 30                                                   

Gullsmed@neerbye.no                                               

 

Våre åpningstider:

Mandag - Fredag: 09:30 - 17:00

Torsdag: 09:30 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

 

  

Følg oss på Facebook

Trygg-Media-Logo